Jdi na obsah Jdi na menu

Zahájení sezóny 2013/14

12. 7. 2013

                V květnu jsme zahájili přípravu na sezónu 2013/14 a to s trochu menším teamem ale o to intenzivněji.Cílem teamu je přiblížit se vrcholovému sportu a vytvořit podmínky pro maximální "profesionální " trénink a závodění.

               V této sezóně je hlavní sportovní událostí Mistrovství České republiky v alpských disciplínách konané na Špičáku na Šumavě,kde bychom chtěli získat některé z medailí a mistrovských titulů.

               Máme za sebou již soustředění na Rakouských ledovcích v Květnu na Mölltale trénink SG a Sl,Také reprezentační soustředění na Kaunertalu nácvik SG a Obřího slalomu,Červnového Möltalu s nácvikem Obřího slalomu a slalomu a červencové regeneračně kondiční soustředění v Chorvatsku.

               Další tréninkové akce budou v průběhu letních prázdnin kdy musíme vyúžít volného času k tréninkovému drilu kondice tak aby na podzim kdy je náročnost tréninků,přejezdů a školních povinností jsme mohli z těchto čerpat energii pro vlastní výkon závodníků.

                Poděkování za vytvoření podmínek patří sponzorům za materiální plnění,sportovním partnerům za poskytnutí sportovišť,SG Plzeň za individuální přístup ke Studiu našich sportovců a rodičům za trpělivost.

Na novou sezónu se těší team trenérů

Filip a Daniela

 

norsko-22.jpg